Bodø/Glimt mot til

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt

Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. Billetter Rana - Glimt. Grei fangst men med rom for forbedring.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. 14 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 14 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien. Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag.

1 day agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg. 22 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. 75 54 55 00. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.

Bodø Glimt form og statistikk. Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg.

Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier.

Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Bodø Glimt mot Tromsø.

13 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. Mai-festen mot Tromsø nå.

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. 16 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. Det var dock Roma som tog ledningen kort innan halvtidspausen men den norska kvitteringen kom redan tio minuter in i andra halvlek. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. 160522 1701 160522 1803. 13 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og.

1 day agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere. Mot Rosenborg 2 ble det stygt. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Sikre deg plass på 16. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad.

14 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mats Torbergsen NTB. 13 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Mats Torbergsen NTB. Takk for din påmelding. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. U T T V V.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

Sikre deg plass på 16. Billetter til Haugesund BodøGlimt. Niklas Aune Johnsen.

Mai-festen mot Tromsø nå. September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester. 15 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode.